Wednesday, 2024-05-15, 7:46 AM
Welcome Guest

Welcome

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Diverse » Love » Declaratii De dragoste scurte
Declaratii De dragoste scurte
paparonDate: Sunday, 2010-01-10, 3:02 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Administrators
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
Daca as fi apa nu aş avea nevoie de lacrimi. Daca aş fi foc, nu aş avea nevoie de caldură, iar dacă am fi împreună nu aş mai avea nevoie de nimic.

Înainte să te cunosc nu credeam în basme cu zâne şi prinţi. Acum, sunt sigură că ele există şi că noi doi facem parte din ele.

Într-un teanc de cărţi, eu sunt asul, tu eşti dama… Ne prindem într-un joc firesc, te iubesc.

Mi-aş dori să fiu o picatură de sânge, să curg prin venele tale, să ajung la inima ta şi să rămân acolo pentru eternitate.

Trăiesc pentru tine pentru că mă faci să îmi bată inima repede atunci când te văd, trăiesc pentru tine şi nu îmi pasă de ceilalţi… Te iubesc pentru că eşti tu, mereu lângă mine sau în gândul meu.

A mai trecut o oră şi incă te aştept. Mi-e prea dor de tine. Nu pot să inchid ochii de frică să nu te visez. Pentru că daca te visez, e grav… nu o să mai vreau să mă mai trezesc.

Dacă pe cer ar apărea o stea pentru fiecare minut când mă gândesc la tine, ar fi lumină mereu.

Dacă aş primi o stea de fiecare dată când mă gândesc la tine, aş ţine acum tot Universul în braţe. Te iubesc dragostea mea!

Cineva mi-a spus că ziua are 24 de ore, că o ora are 60 de minute, că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

 
Forum » Diverse » Love » Declaratii De dragoste scurte
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: